Πίνοντας καφέ με τον Al Pacino

Al Pacino

Ο ταλαντούχος Αλφρέντο Τζέημς Πατσίνο, ο γνωστός κι αγαπημένος Αλ Πατσίνο, «έκλεισε» πριν λίγες μέρες τα 78 του χρόνια!  Είναι ένας από τους πιο πολυβραβευμένους ηθοποιούς και ένας από τους ελάχιστους που έχουν κερδίσει το Τριπλ Κράουν της υποκριτικής, δηλαδή Όσκαρ, Έμμυ και Tony!

Τον αγάπησα απ’ την πρώτη στιγμή που τον είδα να παίζει, μ’ εκείνο τον ήρεμο άλλα τόσο δυνατό τρόπο, το ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην ταινία «Ο Νονός». Ήταν κι αυτό το διαπεραστικό, θλιμμένο του βλέμμα που η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να σε αφήσει αδιάφορη!

Τι να πρωτοθυμηθώ! Το «Σέρπικο», τη «Σκυλίσια Μέρα», τον διαβόητο Τόνυ Μοντάνα στον «Σημαδεμένο», το «...Δικαιοσύνη για Όλους!»;;

Η ταινία του 1992 «Άρωμα Γυναίκας», που περιέχει την κλασική πια σκηνή του τάνγκο, του χαρίζει το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου που τόσο επιθυμούσε και τον κάνει -για εκατομμύρια γυναίκες- τον ιδανικό καβαλιέρο!

Αυτό το ζεστό απόγευμα του Μάη πίνουμε καφέ μαζί και ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε ακόμα ένα τάνγκο! Τι κι αν μπερδέψουμε τα βήματα… θα συνεχίσουμε… έτσι απλά… όπως στη ζωή!

«Would you like to learn to tango, darling?»

 

0 Comments
Previous Post
EspressoGranita-640x565-
Next Post
bdd988591356431b9e8f6e8839bb4ac6