Ο ιδιαίτερος καφές της… άνοιξης!

4b613d1ad12f54fe46b70309db7d01d8

Μπαίνοντας η πολύχρωμη άνοιξη, οι μέρες μας γίνονται πιο φωτεινές, πιο παιχνιδιάρικες, πιο αισιόδοξες! Η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο και γεμίζουμε θετικές σκέψεις!

Τα χρώματα και τα αρώματά της μάς «ανεβάζουν» τη διάθεση, εκτός κι αν υποφέρουμε από αλλεργίες που μας δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας, η αλήθεια είναι! 

Αν, λοιπόν, είμαστε λάτρεις της άνοιξης και η φύση που οργιάζει μέρα με τη μέρα και ανθοφορεί δεν μας προκαλεί φτερνίσματα και εξανθήματα, αλλά μας γεμίζει ενέργεια και ζωντάνια, τότε αυτή η λουλουδένια εποχή είναι το καλύτερό μας!

Οι μέρες μεγαλώνουν και ο χαδιάρης ήλιος, που ακόμα δεν καίει επικίνδυνα, γίνεται μια ζεστή, ευπρόσδεκτη αγκαλιά που μας συνοδεύει διακριτικά στις πρωινές μας δραστηριότητες καθώς και στις απογευματινές μας αποδράσεις!

Τα μυρωδάτα καφεδάκια με την παρέα μας διαδέχονται το ένα το άλλο όπως οι κλεφτές ματιές των κοριτσιών και των αγοριών που ζουν τα πρώτα τους σκιρτήματα στο ανοιξιάτικο σύμπαν!

Ο καφές την άνοιξη -όπως και να το κάνουμε- είναι πιο αρωματικός… πιο ζεστός ή πιο δροσερός! Είναι πιο γευστικός! Μας γεμίζει ελπίδες και προσμονή! Προσμονή για το επιθυμητό! Προσμονή για το καλύτερο!

Είναι ιδιαίτερος ο καφές της άνοιξης! Ο καφές που μ’ αυτόν πρωτοερωτευτήκαμε και ερωτευόμαστε χρόνια τώρα! Ο καφές που ξυπνάει τις αισθήσεις μας, ενεργοποιεί τα σώματά μας, ζεσταίνει τις καρδιές μας!

Γιατί ο καφές της άνοιξης καταλαβαίνει απόλυτα την ανάγκη μας για αναγέννηση! Καταλαβαίνει απόλυτα την ανάγκη μας για χαρά, για έρωτα, για αγάπη! Την ανάγκη μας για το καινούργιο, το όμορφο, το αληθινό! 

Καλά ανοιξιάτικα καφεδάκια, φίλοι μου!

 

0 Comments
Previous Post
e41a930a2e91c9345caefcbeec3ff8f1
Next Post
Καλή Κυριακή!