Σαββατόβραδο… αυτή η μάστιγα!

c36efdfd643dfbfad30adb01d5286203

Είναι κι αυτό το Σαββατόβραδο που μας ξεβολεύει από την καθημερινότητά μας! Σκέψεις μιας τρελής, θα πείτε…

Σε ποιον δεν αρέσει το Σαββατόβραδο;; Σε ποιον, αλήθεια;; 

Δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά, αλλά προσωπικά το Σαββατόβραδο με έβαζε και εξακολουθεί να με βάζει σε μεγάλα διλήμματα! Έχω κι εγώ τα θέματά μου!

Να βγούμε ή να χαλαρώσουμε στο σπίτι; Επιτραπέζιo ή ταινία; Αν βγούμε πού θα πάμε; Όλοι, πλέον, διασκεδάζουν το Σάββατο και όπου κι αν πας ένα μικρό χαμό τον συναντάς! Μήπως να πάμε πάλι για φαγητό… να φάμε του σκασμού… να πληρώσουμε αυτά που μαζέψαμε όλη την εβδομάδα και μετά να γυρίσουμε -παραφουσκωμένοι σαν λούτρινα αρκουδάκια- και να το ρίξουμε στον ύπνο;

Να, μωρέ… δεν είμαστε και στην πρώτη νιότη! Τότε που το Σάββατο -ήθελες δεν ήθελες- έβγαινες από το απόγευμα και γύριζες ξημερώματα Κυριακής! Τότε που κανόνιζες με την παρέα συναντήσεις, πάρτι, εκδρομές και ήσουν… ο παπάς και το ραβδί σου!

Πάνε αυτά… Τώρα βγαίνουν τα παιδάκια σου κι εσύ τα περιμένεις να επιστρέψουν κουλουριασμένη στον καναπέ και με το τηλεκοντρόλ παραμάσχαλα. Στην καλύτερη ανάβεις το τζάκι, τρως σπιτικό ποπ-κορν και βλέπεις καμιά ταινία. Κάποια καινούργια ταινία (ελπίζω) ή έστω μια καλή επανάληψη… κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα του Σαββατόβραδου!

Κι επειδή η ζωή είναι μικρή για να κλαψουρίζω, έχω αποφασίσει να βγαίνω τις Κυριακές!

Εντάξει, μη φαντάζεστε… όχι για κραιπάλη, για ένα απογευματινό καφεδάκι! Έτσι για να πω ότι έκανα κάτι κι εγώ το Σαββατοκύριακο! Καφεδάκι και κουβεντούλα! Ωραία, κυριακάτικη, χαλαρή κουβεντούλα!

Κι αν είναι να έρθει ένα «δυνατό» Σαββατόβραδο, καλώς να έρθει! Θα είμαι εδώ και θα το περιμένω!

Καλό Σαββατόβραδο, φίλοι μου! Κι αν βγείτε, πιείτε κι ένα ποτάκι στην υγειά μου!

 

 

0 Comments
Previous Post
786b49f8f7bfa528fff7e60b7e797a92
Next Post
340a77f9d893dd3bc0ad7343719b4271