Παράγοντες – Κλειδιά για την παρασκευή του καθημερινού μας καφέ

f941e17a48553e5618761a50ce9702fc

Είναι γεγονός, φίλοι μου, πως ο κάθε καφές αντιδρά διαφορετικά και μοναδικά στον ίδιο συνδυασμό παραγόντων.

Την επόμενη φορά που θα φτιάξουμε καφέ, ας λάβουμε υπόψη μας τους εξής παράγοντες:

  • Το βαθμό άλεσης του αλεσμένου καφέ
  • Την αναλογία του καφέ προς το νερό
  • Την κατάσταση του νερού
  • Τη θερμοκρασία του νερού
  • Το χρόνο επαφής του καφέ με το νερό

Είναι χρήσιμο λοιπόν να γνωρίζουμε, πως η σωστή παρασκευή του καθημερινού μας καφέ εξαρτάται από την ισορροπία αρκετών παραγόντων.

 

0 Comments
Previous Post
5b811895afbf0f9c6508ab631125143c
Next Post
thehomeissue_coffeeuses001-1